READY-TO-WEAR

WAT MAAKT DE RTW-COLLECTIE UNIEK?

Mode is net als architectuur.
Het is afhankelijk van de juiste verhoudingen
-Gabrielle Chanel-

EEN PERFECTE PASVORM

De collectie van OLIVEERA houdt rekening met de verschillende lichaamsvormen. In alle ontwerpen wordt rekening gehouden met de verhouding tussen taille, schouders en heupen. Door in de basis rekening met de verschillende lichaamsvorm te houden lossen de ontwerpen in de collectie alle voorkomende pasproblemen op. Je voelt je zelfzeker en modebewust.

TIJDLOZE EN ORIGINELE ONTWERPEN

Een tijdloze kledingkast vraagt om mooie basisstukken in combinatie met originele ontwerpen.  We experimenteren met vormen en materialen in het atelier om te kunnen blijven verrassen en vernieuwen.  Op die manier evolueer je naar een tijdloze kledingkast waarvan alle stuks uniek zijn bij jouw persoonlijke stijl passen.

FLATTERENDE STOFFEN 

Ook de stofsoorten worden nauwkeurig uitgezocht.  Ook hier geldt dezelfde regel dat niet elke stof geschikt is voor elk lichaamstsype. De kwaliteit van de stof speelt dan weer een belangrijke rol bij de uitstraling en de levensduur van je kledingstuk. Vandaar dat we voor een hoge kwaliteit in de stofkeuze gaan.

KLEURCOMBINATIE

De kleurencombinaties in je outfit zijn ook een belangrijk onderdeel om een outfit bij je figuur en je persoonlijkheid te laten passen. Je krijgt dan ook bij elke outfit professionele styliste tips zodat je efficient en zelfzeker leert combineren.

Wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwe ontwerpen en stylingtips ontvangen? Schrijf  je dan voor de nieuwsbrief in via het contactformulier.