WAT IS KLEDINGADVIES

OLIVEERA’s  KLEDINGADVIES

Wie ervaart er niet de worsteling met stijl?
Of het nu gaat om het vinden van kledingvormen die je lichaam flatteren of dat je af wilt stappen van dezelfde kleurkeuze.

Je eigen stijl ontwikkelen is een uitdaging.
Waarschijnlijk heb je enkele oude vertrouwde kledingstukken waar je steeds weer naar teruggrijpt  zoals je favoriete jeans met bloesje of een designer jasje dat je op een outlet scoorde. Toch stralen de kledingstukken in je kast niet uit wie je bent. Bovendien slaan die ongedragen kleren in je kast je zelfvertrouwen aan diggelen.

Zijn onderstaande situaties herkenbaar?

“Stress in de toch al drukke ochtend om een mooie outfit samen te stellen”
“Een kast met verouderder kledingstukken die niet langer bij je horen”
“De moed die in je schoenen zakt om nieuwe kleren te gaan shoppen”
“Je hebt geen idee waar je moet beginnen om je gedateerde stijl op te frissen”

OLIVEERA’S MODEADVIES

Met mijn innovatieve en leerzame styling methode help ik je om op een snelle en gemakkelijke manier je persoonlijk stijl te vormen. Het is een stappenplan dat rekening houdt met zowel je uiterlijke kenmerken als met je persoonlijkheid.

Het is namelijk mijn missie om dames te leren zelfzeker kledingkeuzes te kunnen maken door mijn expertise over kleur, kledingvormen en stijl te delen. Ik inspireer je om je authentieke zelf te zijn in al outfits. Ik leer je essentiële vaardigheden op het vlak van mode zodat jij je persoonlijke stijl naar een hoger niveau gaat brengen en je geen moeite meer hebt om een uniek modieuze stijl op te bouwen.

Klik hier voor informatie over kleuradvies

Klik hier voor informatie voer stijladvies