WAT IS KLEDINGADVIES

OLIVEERA’s  KLEDINGADVIES

Wie ervaart er niet de worsteling met stijl?
Of het nu gaat om het vinden van kledingvormen die je lichaam flatteren of omdat je af wilt stappen van steeds dezelfde kleurkeuze.

Je eigen stijl ontwikkelen is een uitdaging.
Waarschijnlijk heb je enkele oude vertrouwde kledingstukken waar je steeds weer naar teruggrijpt. Zoals je favoriete jeans met bloesje, of een designerjasje dat je in een outlet scoorde.

Toch stralen deze kledingstukken niet uit wie jij bent. Bovendien slaan al die ongedragen kleren in jouw kledingkast je zelfvertrouwen aan diggelen.

Zijn onderstaande situaties herkenbaar?

“Stress in de toch al drukke ochtend om een mooie outfit samen te stellen”
“Een kast met verouderde kledingstukken die niet langer bij jou horen”
“De moed die in je schoenen zakt om nieuwe kleren te gaan shoppen”
“Je hebt geen idee waar je moet beginnen om je gedateerde stijl op te frissen”

OLIVEERA’S MODE-ADVIES

Met mijn innovatieve en leerzame stylingmethode help ik je om op een snelle en gemakkelijke manier jouw persoonlijk stijl te vormen. Het is een stappenplan dat rekening houdt met zowel je uiterlijke kenmerken als met je persoonlijkheid. Het is mijn missie om dames te leren zelfzeker kledingkeuzes te kunnen maken door mijn expertise over kleuren, kledingvormen, en kledingstijlen te delen.

Ik inspireer je om je authentieke zelf te zijn in al je outfits. Ik leer je essentiële vaardigheden op het vlak van mode zodat jij jouw persoonlijke stijl naar een hoger niveau gaat brengen en geen moeite meer hebt om een unieke modieuze stijl op te bouwen.

Klik hier voor informatie over workshops in kleine groep

Klik hier voor informatie over kleuradvies

Klik hier voor informatie over stijladvies