LOOKBOOK

WAT MAAKT DE OLIVEERA COLLECTIE UNIEK?

Mode is net als architectuur.
Het is afhankelijk van de juiste verhoudingen en proporties.
-Gabrielle Chanel-

Je kan jouw favoriete ontwerp uit de collectie bestellen in de kleur die jou het mooiste staat. Bovendien passen we het kledingstuk aan  jouw persoonlijke lichaamsverhoudingen aan.

ONTDEK DE VOLLEDIGE COLLECTIE HIER

TIJDLOZE EN ORIGINELE ONTWERPEN

Een tijdloze kledingkast bevat persoonlijke en originele ontwerpen.  We experimenteren met vormen en stoffen in het atelier om te kunnen blijven verrassen en vernieuwen.  Op die manier groei jij naar een tijdloze kledingkast waarvan alle stuks uniek zijn én die bij jouw persoonlijke stijl passen.

EEN PERFECTE PASVORM

Bij elk kledingstuk dat je aankoopt uit de collectie, wordt rekening gehouden met de verhouding tussen je taille, schouders en heupen. Na het opnemen van je maten kan een ontwerp helemaal aan jouw lichaamslengte en maten worden aangepast. Het resultaat is een kledingstuk dat perfecte pasvorm en daardoor lang draagplezier garandeert.

KLEURCOMBINATIE

De kleurcombinaties in je outfit zijn een belangrijk onderdeel om een outfit bij jouw figuur en persoonlijkheid te laten passen. Je krijgt dan ook bij elke outfit professionele stylingtips, zodat je efficient en zelfzeker leert combineren.

FLATTERENDE STOFTEXTUUR

Ook de stofsoorten worden nauwkeurig geselecteerd.  Hier geldt dezelfde regel dat niet elke stof geschikt is voor elk lichaamstype.
De kwaliteit van de stof speelt een belangrijke rol bij de uitstraling en de levensduur van je kledingstuk, vandaar dat we enkel met kwaliteitsvolle stoffen werken.

WEES ALS EERSTE OP DE HOOGTE

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwe ontwerpen en stylingtips ontvangen? Schrijf  je dan voor de nieuwsbrief in via het contactformulier.