HET A-FIGUUR

WELKE KENMERKEN HEEFT EEN  A-FIGUUR?

Een lichaamstype wordt bepaalt door specifieke verhoudingen tussen schouders, taille en heupen. Deze verhoudingen zijn cruciaal in het ontwerpproces van een  kledingstuk omdat die er voor zorgen dat een kledinstuk mooi de vorm van je lichaam volgt.

De kenmerken van een A-figuur zijn:
Smalle schouders
Uitgesproken taille
De heupen zijn breder dan de schouders

WAT MAAKT DE COLLECTIE UNIEK?

Het probleem waar je tegenaan loopt bij standaard kleding is dat er te veel te veel stof is bij je schouders en je taille wordt niet mooi geaccentueerd. Rond je heupen zit het kledingstuk dan weer te strak waardoor je vreemde plooien krijgt.

De collectie van OLIVEERA is helemaal op het A-figuur gericht en in alle ontwerpen is die specifieke en juiste verhouding verwerkt. Daarnaast is ook de kwaliteit van de stofkeuze belangrijk voor een mooi resultaat. Bovendien zorgen de creatieve en originele ontwerpen ervoor dat je modebewust en stijlvol voor de dag komt.

DE TIJDLOZE KLEDINGKAST

Een kledingkast zou vol met favoriete kledingstukken hangen wil ze tijdloos zijn. Om van al je kledingstukken 200% te kunnen profiteren is het belangrijk om je outfit als een professionele modeontwerpster te kunnen stylen. De kunst van het stylen zit in het juiste gebruik van kleurcombinaties en accessoires binnen een gelegenheid en die natuurlijk volleldig bij je persoonlijkheid passen.

Wil je wekelijks professionele tips ontvangen uit de stijlbijbel voor het A-figuur? Schfijf  je dan voor de nieuwsbrief in via het contactformulier.