EVERY DAY LUXURY

Wil je graag een specifiek ontwerp voor een bepaalde gelegenheid? Komt je lichaamslengte misschien niet overeen met wat er in de winkelerekken standaard hangt? Dan is kleding op maat zeker iets voor jou. Laat via het contactformulier weten waar je naar op zoek bent en dan neem ik contact met je op om een vrijblijvende eerste afsfpraak te maken.

Deze dames gingen je alvast voor en waren enthousiast over het resultaat:

SOPHIE VAN DE VYVER

Deze zomerse stoffen zijn geïnspireerd op de wondere kleuren van de koralen. Als modeinfluencer op Instagram en Facebook viel Sophie dan ook meteen voor deze exclusieve Italiaanse print uit ons assortiment.  De rok is aangepast aan haar lichaamsmaten en ook haar lichaamslengte. Ze deelt ook heel graag haar kennis zodat jij als een styliste je eigen outfits leert samenstellen. Voor meer info neem zeker een kijkje op haar website!

Fotografie: Paragon Fotografie
Juwelen: Marco Bicego
Zonnebril: Merk Chloe verkrijgbaar bij Bert Bril

KATHLEEN DENDAUW

Wat maakt assymetrie zo aantrekkelijk? De onverwachte vormen die elke kant van het ontwerp creëert. Bovendien verlengen assymetrische ontwerpen je silhouet. Voor Kathleen, zaakvoerster van Logimax ,maakten we deze jurk in een sprankelende rode tint.

De gebruikte stof is eenTencel, wat door de Europese Unie het certificaat van ‘100% ecologische materiaal’ kreeg. Bij het maken van de stof -en later ook bij het vergaan- ontstaat er namelijk geen afval die het  milieu nog meer zou vervuilen.

Fotografie: Katrien Couvreur
Decoratiemateriaal: Heem

RUTH

Als de herfst net begint, worden we vaak nog getrakteerd op een heerlijke nazomer. Perfecte timing voor de vele uitgestelde feestjes en dit ensemble is dan ook zeer geschikt om te dragen als coctail outfit. Wordt het echt kouder dan combineer je de rok met laarzen en een dikke trui. Styling is de sleutel om meerdere seizoenen plezier te hebben van al je kledingstukken.

Fotografie: Timi Molnar
Schoenen: Stella McCartney
Locatie: Botanische tuin te Leuven

LYNN

In dit ontwerp speelt assymetrie ook een vitale rol. Deze keer niet door verschillende vormen in het patroon te verwerken, maar door een contrasterende witte en schuine lijn de print te laten doorbreken. Een verrassend element die een rechte jurk uit alledaagse omhoog tilt.

Fotografie: Katrien Couvreur
Armband: Karolin van Loon
Natuurbeelden: Pinterest

FRAUKE

Kleurkeuze van je outfit is belangrijk omdat de juiste tinten je natuurlijk pigmentatie extra doen stralen. Voor Frauke was de combinatie van een zacht roze met het diep bordeaux de ideale match met haar vuurrode krullenbos.

Fotograaf: Johan Allaert
Keramiek:  Suite One studio