CHADEENI BY OLIVEERA

CHADEENI by OLIVEERA

Om kledingontwerpen te kunnen realiseren die origineel en tijdloos zijn, is kunst de perfecte inspiratiebron.

Hieronder een glimp van de ontwerpen die onststaan zijn uit de samenwerking met Chantal Coene, kunstenares en bezielster van de Chadeeni schilderijen.

De ontwerpen zijn beschikbaar op bestelling. Na een persoonlijke afspraak kunnen de ontwerpen op je persoonlijke lichaamsmaten worden afgestemd.

COLLECTIE PRESENTATIE

Ik gebruik de schilderijen van Chadeeni om prints te ontwikkelen voor dameskleding. De ontwerpen zijn live voorgesteld op onze
“When art meets fashion events” en het was een groot succes!
Hieronder enkele sfeerbeelden, meer video’s vind je op Instagram en Facebook. Wil je er de volgende keer ook bij zijn? Laat het dan weten via het contactformulier.

WIE IS CHADEENI?

Chantal Coene is de kunstenares en bezielster achter de schilderijen in exporuimet  “Chadeeni“. Ze heeft een unieke manier van schilderen ontwikkeld zodat haar blinde echtgenoot ook van haar talent kan genieten door te voelen. Kijk maar mee in onderstaande link.

DE SAMENWERKING

Onze samenwerking kwam tot stand toen ik Chantal ontmoette op een netwerkavond. Na een hilarisch voorval kwamen we aan de praat en ontdekte ik welk talent er achter deze dame schuil gaat. Wat we gemeen hebben is dat ook zij de mogelijkheid geeft om haar schilderijen aan jouw interieur aan te passen. Net zoals ik met mijn ontwerpen aan jouw persoonlijke lichaamsverhouding aanpas.