CHADEENI BY OLIVEERA

CHADEENI by OLIVEERA

Om kledingontwerpen te kunnen realiseren die origineel en tijdloos zijn, is kunst de perfecte inspiratiebron. Het kon dan ook geen toeval zijn dat ik de Belgische kunstenares Chantal Coene en bezielster achter exporuimte “Chadeeni” ontmoette. Het was een hilarische ontmoeting waaruit een spontante samenwerking is ontstaan.

Ik gebruik haar schilderijen om prints te ontwikkelen voor dameskleding. De ontwerpen zijn voorgesteld op onze “When art meets fashion events” afgelopen herfst en het was een groot succes!
Hieronder enkele sfeerbeelden, meer videos’s vind je op Instagram en Facebook. Wil je er de volgende keer ook bij zijn? Laat het dan weten via het contactformulier.

WIE IS CHADEENI?

De schilderijen van Chantal Coene kun je bezichtigen in exporuimte “Chadeeni“. Via onderstaande video krijg je een blik op haar unieke manier van werken. Ze heeft namelijk een manier van schilderen ontwikkeld zodat haar blinde echtgenoot ook van haar talent kan genieten door te voelen. Kijk maar mee.

Deze samenwerking kwam tot stand toen ik Chantal ontmoette op een netwerkavond. Na een hilarisch voorval kwamen we aan de praat en ontdekte ik welk talent er achter deze dame schuil gaat. Wat we gemeen hebben is dat ook zij de mogelijkheid geeft om haar schilderijen aan jouw interieur aan te passen. Net zoals ik met mijn ontwerpen jouw persoonlijke verhouding volg.