HET TEAM

IRMA HOFER

Irma is zaakvoerster en hoofdontwerpster van OLIVEERA. Ze naait al vanaf 9 jaar haar eigen kleding. Omdat het leven te kort is voor saaie kleding is ze steeds op onderzoek om leuke details en een mooie pasvorm te combineren.
Het ontwerpproces bestaat uit het tekenen van nieuwe ideeen, het ontwikkelen van de bijhorende patronen en het stikken van de prototypes. Ook heel belangrijk zijn de stoffen en Irma is dan ook intensief bezig om steeds de mooiste en kwalitateitstoffen voor de collectie te zoeken.

 

BIEKE GEERAERTS

Bieke is styliste en visagiste en kan je alles vertellen over een goede huidverzorging. Zij assisteert Irma bij het stylen van de ontwerpen en de fotoshoots. Elke klant heeft een unieke levensstijl en persoonlijkheid die specifieke schoenen, en accessoires vraagt. Ze geeft de klanten advies op maat zodat zij hun outfit naar verschillende gelegenheden kunnen dragen en toch helemaal zichzelf zijn.

 

HET ATELIER

Om jouw favoriet ontwerp te realiseren is er nog een heel team van naaisters en een patroonmaakster achter de schermen waar OLIVEERA mee samenwerkt. Stuk voor stuk vakmensen om kwaliteit neer te zetten zodat jij kunt stralen.