COLLECTIE

WAT MAAKT DE COLLECTIE UNIEK?

Mode is net als architectuur.
Het is afhankelijk van de juiste verhoudingen
-Gabrielle Chanel-

DE PERFECTE PASVORM

De collectie van OLIVEERA is helemaal op het A-figuur of het peervormig lichaam gericht. In alle ontwerpen wordt rekening gehouden met de fijne taille, de smalle schouders en de voller dijbenen en heupen. Door in de basis rekening met de lichaamsvorm te houden lossen de ontwerpen in de collectie alle voorkomende pasproblemen op. Je voelt je zelfzeker en modebewust.

TIJDLOZE EN ORIGINELE ONTWERPEN

Een tijdloze kledingkast vraagt om mooie basisstukken in combinatie met originele ontwerpen.  We experimenteren met vormen en materialen in het atelier om te kunnen blijven verrassen en vernieuwen.  Op die manier evolueer je naar een tijdloze kledingkast waarvan alle stuks uniek zijn en een perfecte pasvorm hebben.

FLATTERENDE STOFFEN 

Er zijn stofsoorten die je een A-Figuur heel mooi in de kijker zetten waar andere stof kwaliteiten dat juist niet doen.  Dit is afhankelijk van ontwerp tot ontwerp, maar allemaal hebben ze het kenmerk dat ze in harmonie zijn met jouw peervormig lichaam. Meer informatie over de stofkwaliteiten kun je lezen op onze blog.

KLEURCOMBINATIE

Door middel van de kleuren en prints in je outfit kun je ook de juiste aandacht naar die kenmerken van je figuur die in de spotlight mogen staan. Voor het A-figuur of de peervorm is vuistregel dat je de lichtste kleur en drukke prints aan de bovenkant draagt.

Wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwe ontwerpen en stylingtips ontvangen? Schrijf  je dan voor de nieuwsbrief in via het contactformulier.